Technikai információk

AUTÓ / GARÁZS / PARKOLÁS
A teremgarázshely bruttó vételára 4 500 000 Ft-tól indul. HF és N+1-es lakáshoz legfeljebb 1 db, N+2 és N+3-as lakásainkhoz legfeljebb 2 db beálló hely vásárolható. Az elektromos autók tulajdonosairól sem feledkeztünk meg, számukra felár ellenében töltőpontokat alakítunk ki a mélygarázsban.

TÁROLÓ
A pinceszinti tárolók általában 2-6 nm közötti alapterületűek, de egyéni elképzeléseket is figyelembe veszünk a kialakításukkor. Vételáruk: 400 000 Ft/nm. A Zongora és Orgona épület valamennyi szintjén további tárolókat alakítunk ki, melyek vételára: 500 000 Ft/nm. Igény esetén - felár ellenében - dugalj kiépítését is vállaljuk a tárolókba, ebben az esetben egyedi mérőórát kell beépíteni.

BIZTONSÁG
Kaputelefon, bekamerázott lépcsőházak és garázsbejárat - ezek jelentik a társasházi szintű védelmet. Ezen felül minden lakás vételára tartalmazza a riasztórendszer előkészítését (alapcsövezését), valamint a 7 ponton záródó, acélmerevítéses, faburkolattal ellátott, kiváló hangszigetelésű bejárati ajtót.

BELSŐ KIALAKÍTÁS
A lakások belső kialakítása ízlés kérdése. Ami alap: a belső válaszfalak 10 cm-es porotherm téglából készülnek, a lakások közti válaszfalakat pedig jó hangszigetelésű mészhomoktéglából húzzuk. A falakra vakolás és glettelés után kétrétegű, fehér, diszperziós, beltéri falfesték kerül. Utána mindezt olyanra festheted át, amilyenre csak szeretnéd.

GÉPÉSZET
A fűtéshez és a tisztálkodáshoz szükséges meleg vizet kiemelkedően gazdaságos kondenzációs gázkazán biztosítja. A lakásokat programozható szobatermosztátokkal szereljük fel, hogy a lakásban beállíthasd a számodra ideális hőmérsékletet.    Minden lakáshoz külön hőmennyiségmérő, hideg- és melegvízóra, valamint villanyóra tartozik, melyeket a folyosókon rejtünk zárható szekrényekbe.

KLÍMA
Minden lakásunkhoz alapból jár klímakészülék (alapcsövezés + 1 db kültéri és 1 db beltéri egység kiépítése).

FÜRDŐSZOBA
Tekintettel az építkezés készültségére a fürdőszoba kialakítása már megtörtént, a kollégáink által kiválasztott burkolatokat és szanitereket a kialakult COVID helyzet okán időpont egyeztetést követően megtekintheted a SISKIN Irodánkban található bemutatótermünkben. Bizonyos fürdőszobákban épített zuhany kerül kialakításra. A WC-tartályt a falba süllyesztjük, és fali WC-csészével emeljük fürdőszobád komfortfokozatát. Beépített tükröt is szeretnél? Megbeszélhetjük!

KONYHA
Találd ki, hogy mit, hova szeretnél (legjobb, ha az egészet szakemberrel megtervezteted) és mi gondoskodunk róla, hogy a kiállások a megfelelő helyre kerüljenek.

BURKOLATOK
Hidegburkolatok: az építkezés készültségének függvényében különböző méretű és színű burkolólapok közül választhatsz, és a dekorcsempékről sem kell lemondanod. Melegburkolatok: sokféle termék található kínálatunkban, nézd meg, melyik passzol leginkább álmaid otthonához!

HANGSZIGETELÉS
A lakások oldalfalainak szigetelése és a födémek kopogó hanggátlása az előírásoknak megfelelően készül.

TV, INTERNET, TELEFON
Telefon- és internet-csatalakozóból 1 db, míg tv-kiállásból szobánként 1 db kerül minden egyes lakásba. A lakóparki távközlési szolgáltatást a Vodafone Zrt. biztosítja.

NYÍLÁSZÁRÓK
Az ablakok és az erkélyajtók korszerű, műanyag profilrendszerből készülnek, 1 W/m2K fokozott hőszigetelésű, háromrétegű üvegezéssel. Az egész lakás folyamatos átszellőzését automatikusan nyíló szellőzők (résszellőzők) biztosítják. A lakásokat rejtett tokos műanyag redőnnyel is felszereljük. A kényelmed érdekében a rolóhoz ‒ az építkezés készültségének függvényében és felár ellenében ‒ akár elektromos működtetést is kérhetsz.

ENERGETIKA
Az épület hőtechnikai tulajdonságai: külső határolófalak hőszigetelése 12-15 cm-es expandált polisztirol (EPS) (Uw=0,212 [W/m2.K]) vagy ásványgyapot. Az ablakok és az erkélyajtók korszerű műanyag profilrendszerrel, fokozott hőszigetelésű üvegezéssel készülnek. Az épület hőellátását a gázkazánok mellett a 2020 utáni szigorúbb energetikai előírásoknak megfelelően hőszivattyúkkal egészítjük ki.

GARANCIA
A komoly szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkező generálkivitelező cégünk garanciát vállal a munkájára. Az esetlegesen előforduló garanciális javításokat mindig határidőn belül teljesítjük.

1116 Budapest, Fehérvári út 168-178.

+36 1 203 7876
info@siskin.hu ADATVÉDELEM